Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2009

Τα μπούτια σου Μαρία.. εεε.. συγγνώμη.... Professor ήθελα να πω!

                Αγγλος λέκτορας με... βερμούδα σε εξέταση
«Οι βερμούδες είναι για τις διακοπές, αλλά όχι για τα πανεπιστήμια. Και μάλιστα από έναν 52χρονο άνθρωπο!» Αυτό ανέφερε χθες στην «Κ» ο πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Παν. Θράκης κ. Γεώργιος Παπάζογλου, ο οποίος ήταν... πυρ και μανία με τις ενδυματολογικές επιλογές του 52χρονου Αγγλου λέκτορα του τμήματός του κ. Αντριου Φάριγκτον. Η επιστολή που έστειλε ο κ. Παπάζογλου στον Αγγλο είναι αποκαλυπτική... «Επειδή έγινα δέκτης πολλών παραπόνων, διότι κατά τις εξετάσεις σας του Σεπτεμβρίου, εμφανιστήκατε στο πανεπιστήμιο με κοντό παντελονάκι και γυμνόπους, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος όταν σας συνάντησα στο διάδρομο, επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι προσωπικώς...» λέει και συνεχίζει. «Αδυνατώ να πιστέψω ότι θα τολμούσε διδάσκων σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Αγγλίας να εμφανιστεί με κοντό παντελονάκι και γυμνόπους σαν να πήγε εκδρομή στο αλσύλλιο της γειτονιάς του, για να κάνει εξετάσεις. Παρόμοια ενδυμασία σε δημόσιο χώρο εργασίας φέρνει στο νου μου Αγγλους αποικιοκράτες της ερήμου». Και ο κ. Παπάζογλου καταλήγει: «Ακόμη, επειδή ούτε οι φοιτητές ούτε οι φοιτήτριες ούτε προφανώς ο υπογραφόμενος και οι γυναίκες υπάλληλοι είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τριχωτούς ή μη μηρούς διδασκόντων στο τμήμα, σας παρακαλώ θερμά, όπως σας σέβεται ο χώρος που λέγεται Δημοκρίτειο, έτσι οφείλετε να τον σέβεστε και εσείς».

Αντιγραφή από την εφημερίδα Καθημερινή για να θυμηθούμε τους κολημένους εγκεφάλους που αφήσαμε πίσω μας :)
Τι το κάναμε εδώ πέρα? UK COLLEGE????
εδώ είναι πανεπιστήμιο! κουστουμάτο:)

3 σχόλια:

thalassamov είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

Προφανώς ο κύριος Πρόεδρος δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, όπου οι περισσότεροι ακαδημαϊκοί σοκάρουν τους Μεσογειακούς κυρίως φοιτητές τους με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Διογένη βγες από το πιθάρι να δεις τους νεοΈλληνες "σοφούς"!

ATHENA είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ!

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ ΠΙΑ?

ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ -ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ- ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ???

Spark D' Ark είπε...

@thalassamov
xairomai poy soy arese:)

@ATHENA
ti na peis...