Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

Spark-ο-Καζαμιας: Α- Παρτ-Tου




Ιούνιος


Είσαι πλέον μια εκδιδόμενη. Η επιτυχία δεν σου αρκεί, οπότε επιλέγεις δεύτερο ψευδώνυμο για να εκδώσεις το πόνημά σου υπό τον γενικό τίτλο «Η σημασία του να είναι κανείς μοναχός». Γίνεται το Best Seller, κερδίζεις αρκετά λεφτά και το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, δηλ. μέχρι τον Σεπτέμβρη έχει ήδη ξεχαστεί.



Στη δουλειά προσποιείσαι κάποιον, που προσποιείται τον γιατρό και όλοι σε αφήνουν στην ησυχία σου.

Διοργανώνεται και νέο ταξίδι, στην Ελβετία αυτή τη φορά.





Προφασίζεσαι κομμωτήριο. Δεν σε πιστεύει κανείς.

Αρχίζεις να γράφεις στίχους.

Ο Ελβετός έρχεται να σε βρει αλλά εσύ εφημερεύεις. Φεύγει απογοητευμένος. Το Super B κόβει την σειρά σου κατόπιν πιέσεων των φαρμακοβιομηχανιών, κατακραυγής των ιατρικών συλλόγων και απειλών του υπουργείου υγείας ότι θα στείλει το υγειονομικό για έλεγχο.


Αποσύρεσαι για ταβανοθεραπεία και υπνοθεραπεία. Ανοίγεις και άλλο λογαριασμό στο φατσοβιβλίο. Ούτε αυτή τη φορά βάζεις τα πραγματικά σου στοιχεία.


Ιούλιος.


Αποφασίζεις να βγεις από την τρύπα σου καθώς λήγει η dsl σύνδεσή σου. Οι παρέες αρχίζουν να σε βομβαρδίζουν με δειγματολόγια ανδρών μέσω του φατσοβιβλίου. Προφασίζεσαι ότι άλλος σου θυμίζει τον θείο Μητσοτάκη, άλλος την θεία Μαρίκα, άλλος τον Χαράλαμπο και αρνείσαι να παραγγείλεις. Σε λίγο ακούς κόρνες και αναγκάζεσαι να βγεις στο μπαλκόνι μπινελικώνοντας για να ανακαλύψεις έντρομη ότι έχουν αποσταλεί όλοι με πουλμανάκι στην πόρτα σου. Κρύβεσαι στο ψυγείο ευελπιστώντας πως θα αποχωρήσουν άπραγοι. Εκείνοι αποφασίζουν να κάνουν party και τρέπεσαι σε φυγή. Ευτυχώς έχεις ακόμα τις εφημερίες.


Η παρέα σου φεύγει για το Πουκέτ. Εμφανίζεται αίφνης μπροστά σου με το πλαστό σου διαβατήριο στο χέρι και μια βαλίτσα για σένα (έτσι και αλλιώς και να πας δεν θα την ανοίξεις αφού την βγάζεις πάντα με τα δικά σου ρούχα). Σε δένουν και σε παίρνουν μαζί μέχρι το αεροδρόμιο.


Η πτήση ματαιώνεται και εσύ το σκας και κρύβεσαι στις εφημερίες.






Αύγουστος.


Η Tori ανεβάζει το musical και ο κολλητός έχει δωρεάν εισιτήρια V.I.P. για την πρεμιέρα, που έχει εξασφαλίσει απαντώντας σε 876 παρανοϊκές ερωτήσεις σχετικά με την Tori. Αρίστευσε και σε καλεί να πάτε να παρευρεθείτε στην πρεμιέρα. Φώτα, δημοσιογράφοι και προπάντων η Tori. Αρνείσαι!

Αρχίζεις και σπας τα νεύρα όλων αλλά το αποδίδουν στη ζέστη.


Δέχεσαι πρόσκληση για ταξίδι στη Σουηδία. Προφανώς και αρνείσαι εκ νέου αλλά την ώρα που λες όχι, εμφανίζονται τα alien να σε πάρουν σπίτι. Το ρίχνεις στο αλκοόλ για να ξεχάσεις και να ξεχαστείς. Αρχίζεις την κρεββατομουρμούρα και σε επιστρέφουν πίσω σούμπητη. Με το που προσγειώνεσαι μπαίνεις για 4μερη εφημερία.


Σκέφτεσαι τον Pascal, τον Αιμίλιο και τις λοιπές ανθρωπιστικές δυνάμεις.. για 1 λεπτό.. μετά χτυπά το τηλέφωνο για μια επείγουσα φαγούρα και συνέρχεσαι.






Σεπτέμβριος.


Διαβάζεις όλο χαρά κάτω από την ταμπέλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ! Πότε θα το αποδεχτείς πια;

Ο κόσμος χωρίς εξεταστικές ξαφνικά φαντάζει πιο αμείλικτος από ποτέ.

Ανοίγεις ακόμα 1 blog για να εκτονώσεις την πίεση της «εξεταστικής», δεν πατάει κανείς.

Βρίσκεσαι σε απόγνωση και δέχεσαι την πρόταση του ARTA TV για να κάνεις πρωινάδικο. Μετά από αυτό, η Κ. Λάσπα κλείνει 5ετές αποκλειστικό συμβόλαιο με το Mega και η Μενεγάκη ανοίγει ΙΕΚ εκπαίδευσης πρωινατζούδων προσφέροντάς σου γη και ύδωρ για να διδάξεις το μάθημα «Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε: τηλεοπτική επίδειξη». Απαντάς «Εγώ με τα ΟΧΙ μου θα χτίσω την καριέρα μου»¨και αποχωρείς. Απολύεσαι από το πρωινάδικο και επιστρέφεις για εφημερίες, άμισθη!

Οι πλανήτες σου έχουν ευθυγραμμιστεί ΟΛΟΙ στον αστερισμό του μπακούρη και δεν κουνιέται φύλο. Ξεκινάς το τρίτο σου βιβλίο.


Yes the rumour was true, they found a mouse on mars














Οκτώβριος


Μετράς τα δίφραγκα που σου έχουν απομείνει αλλά δεν σε φτάνουν να το εκδώσεις. Το βγάζεις φωτοτυπίες στα κρυφά, τζαμπατζαρία και αρχίζεις να το πουλάς πόρτα πόρτα. Η παρέα σου κάνει έρανο και αγοράζει όλα σου τα αντίτυπα ενώ φροντίζει να σου απαγορευτεί η πρόσβαση στο φωτοτυπικό. Αποφασίζεις να φύγεις μαζί τους για Παρίσι. Ενώ κάνεις γαλλική ταβανοθεραπεία, ενοχλείσαι από το διπλανό ξεκούρδιστο πιάνο. Βγαίνεις στην αυλή και ακολουθείς τα φάλτσα για να πέσεις πάνω στον… Pascal.

Ουρλιάζεις και ταβλιάζεσαι στο πάτωμα. Δεν θα συνέλθεις μέχρι να τελειώσει ο μήνας.






Νοέμβρης.


Ξύπνα! Είσαι ακόμα στην Γαλλία, έχεις δει το πρώτο εθνικό δίκτυο ρυτίδων στο πρόσωπό σου και πριν αρχίσεις να σιδερώνεις με το ατμοσίδερο τον πλισέ στο λαιμό σου, σε αρπάζουν και σε πηγαίνουν σηκωτή στην Disneyland. Σε πετάν έξω γιατί παρενοχλείς σεξουαλικά τον Μίκυ, ο οποίος αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι είναι Κουβανός οικονομικός μετανάστης. Τον απαγάγεις με την στολή του Μίκυ και επιστρέφετε στην Ελλάδα. Σε παρατά στο αεροδρόμιο για την αεροσυνοδό και επιστρέφουν πίσω στην Disneyland.

Ανοίγεις 3 blogs και ικετεύεις και για επιπλέον ακόμη εφημερίες. Σου αρνούνται. Απειλείς με απαγγελία θεατρικών μονολόγων. Σου δίνουν 1. Κάνουν σκληρό παιχνίδι. Αρχίζεις την πρόζα. Προσφέρουν 4. Απαγγέλεις Οιδίποδα. Σου αφήνουν το πρόγραμμα εν λευκώ. Έχεις κερδίσει. Αποσύρεσαι ενώ σκορπίζεις πίσω σου τα αυτόγραφα.





Δεκέμβρης.


Δεν έχεις κοινωνική ζωή. Ούτε επαγγελματική έχεις αλλά αν το συνειδητοποιήσεις θα πέσεις στα σκληρά. Όσοι νοιάζονται για σένα, πληρώνουν 1 άνεργο γιατρό που έχει σκληραγωγηθεί από τις εφημερίες να μπαίνει στις ιστοσελίδες σου και να σχολιάζει τα κείμενά σου με διαφορετικά nicknames ολημερίς και ολονυχτίς για να μην αρχίσεις να χαρακώνεσαι όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις πια ζωή. Κατορθώνεις να εξοντώσεις σωματικά τον γιατρό και να σου ομολογήσει την αλήθεια, να εγκαταλείψει έντρομος την ιατρική και να δώσει κατατακτήριες για νηπιαγωγός.

Κρατάς στα χέρια σου το νέο βιβλίο…. «The winner stands alone» Χαμογελάς. Οι συνεντεύξεις σου δεν πήγαν χαμένες.

Σβήνεις τα blogs, τις διαδικτυακές σου ταυτότητες και εισάγεσαι σε κλινική απεξάρτησης από το νετ.




8 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

αυτός πια ο Καζαμιας, πρώτη μου φορά που διαβάζω τετοιον
(προφανώς γιατι ειναι sparkοκαζαμίας :ΡΡ)

άντε, ολο επιτυχίες, και vip ταξιδάκια, αφήνω τις γνωριμιες του fb

στο τέλος, θα αδράξεις τα αποτελεσματα της ταβανοθεραπείας και μη τον είδατε τον Παναή :)))

Spark D' Ark είπε...

φαντάζομαι θα έχεις ακούσει το...

-Πώς σε λένε μωρό μου;
-Αναϊς
-Και από πού βγαίνει το Αναϊς?
-Από το Παναής!

Είπα να βάλώ και κάτι να γελάσουμε!

Cease the tavan's resuls!

Άντα πού είπαμε θα πάμε τώρα?
Τι καιρό κάνει?
Μαριλένα ποια ερωτιάρα χώρα προτείνεις?

Ανώνυμος είπε...

Σπαρκούλα Χρόνια Πολλά κορίτσι μου!

Σου έστειλα και μια καρτούλα...μη μου πεις πως σε ξεχνώ!

Κι επειδή βλέπω πως καταγίνεσαι με τα μελλούμενα...δεν ΜΕ λες ...εμένα το φλυτζάνι πότε θα ΜΕ το πεις;

Α! έχω και νέα απ' το θέατρο...
Ρ. Κόσσα φέτος...Λα Νόννα και βέβαια έχω τον ρόλο της γριάς ...χαχαχαχα...θα τρελαθώ στη μάσα επί σκηνής...θα δεις το γόνατο και τα μοσχεύματα στον αέρα...πυροτέχνημα !

Φιλάκια πολλά

eternal dreamer

ΥΓ. Τα λοιπά "καλά" νέα τα είχα καταθέσει στη Ρία. Λιγάκι homeless την είδα ...αλλά καλά είναι...περιπλανόμενη στα φιλικά blogs!

Spark D' Ark είπε...

καρτούλα ελήφθη. Λόγω γαϊδουρίας δεν απάντησα. Ευλπιστώ ότι το νέο έτος θα φέρει ακόμα 1 blog στην παρέα μας (τι θα πει ποιό; το δικό σου φυσικά!)

φυσικά και είδα το σχόλιό σου στο blog της Ρίας και για αυτό λέω νέο blog μυρίζομαι στον αέρα.
Εύχομαι να περνάς/πέρασες αξέχαστα στο Παρίσι.

Καθώς είμαι αχρήστου, δεν έχω μάθει ακόμα να λέω το φλυτζάνι. Προσέχεις το "ακόμα" ε;

Ώστε σχέδια για την επόμενη παράσταση ε? Περιττό να σου πω πόσο σε ζηλεύω! Το αντιπαρέρχομαι!
Περιμένω τις εξελίξεις από τον δικό σου χώρο.. -αβάδιστα όπως λένε- και όχι να τις μαζεύω σαν ψιχουλάκια απο εδώ και από εκεί. :)

Πολλά φιλιά και μιας και τα φάγαμε τα Χριστούγεννα...
Happy new year!

(δεν στα λέω γαλλιστί γιατί ζουλεύω και για το Παρίσι!)

Μαριλένα είπε...

μ' άρεσε το Αναίς!

καλά έκανες κι έβαλες κάτι και γελάσαμε, γιατί μονο η θλίψη και το να μας σφίγγεται η καρδιά απ' τις ειδησεις, σωστό δεν ειναι.

προτεινω κάποιο μερος, σαν αυτό που περιγράφεται εδώ:

http://rapidshare.com/files/
177629308/siiting.mp3.html


(έβαλα το διαστημα για να βγει το λινκ. εσυ, αντεγραψε το ολο ενωμένο)

Adamantia είπε...

Aυτα που δεν ειπε ο Καζαμιας:

Οι γνωστοι φιλοι που καλουν τη spark σε ταξιδια κι εκεινη ολο αρνειται πεφτουν στα σκληρα.Λιγο πριν συναντησουν τον δημιουργο τους αποφασιζουν το τελικο χτυπημα.Δινουν ελαφρα ναρκωση στη γνωστη καλλιτεχνιδα και την δυνατη ορμονη xekounatokine,την βαζουν στις αποσκευες με πλαστογνησιο διαβατηριο.Οταν ξυπναει ειναι πια αργα! Βρισκεται ηδη στα Highlands!!

Adamantia είπε...

Στα Highlands τη κανουν δημαρχο!
Η ευμαρεια της πολης αυξανεται.Στριπερ, μεθυσμενοι rugbymen,κομμωτριες,αρχαιολογοι,ταξιτζηδες συμβιωνουν ειρηνικα και πλουτιζουν ανεξελεγκτα. Οι αλλες πολεις ζηλευουν. Πολεμοι ξεσπουν. Ποια πολη? Ποια χωρα, θα κερδισει τη spark?

H συνεχεια του χρονου!

Spark D' Ark είπε...

Η Spark κάνει αλλεργική αντίδραση σε δεύτερο χρόνο. Οι απανταχού highlanders σπεύδουν να την βοηθήσουν. Τίποτε δεν πιάνει μέχρι τη στιγμή που σπεύδει ο Duncan McLeod of the clan Mcleod! Tη σώζει και ανοίγουν κωμμωτήριο.