Δευτέρα, Ιουλίου 28, 2008

SHORT FESTIVAL / CASTING

Στο πλαίσιο της νέας του λειτουργίας, το ATENTO CAFE THEATRE BAR, διοργανώνει το SHORT FESTIVAL, ένα φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών όλων των ειδών.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Νοέμβρη του 2008 στον χώρο του ATENTO και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου 2008.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν την ταινία τους σε μορφή DVD στο ATENTO CAFE THEATRE BAR, Γραβιάς 4, Ποσειδώνειο, Θεσσαλονίκη μαζί με την αίτηση συμμετοχής πού θα προμηθεύονται εκεί.

Phone:
2310868639

atentotheatre@yahoo.gr

http://www.facebook.com/event.php?eid=58134565036


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ) ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2009. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: castcv@yahoo.gr

28/7 ακροαση στο Θεατρο Μπροντγουαιη για Μιουζικαλ του Δαλιανιδη!

castingkappa@gmail.cοm στειλτε βιογραφικο για τη νεα σειρα του βλ. Κυριακιδη! Επισης οσα μελη του σωματειου δεν λαμβανουν την ατακα ας επικοινωνησουν μαζι μου να κανουμε την αλλαγη της διευθυνσης ή να εντοπισουμε το λαθος! Κωνσταντινος Καραδημας υπευθυνος Δ.Σ του ΣΕΗ!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poli endiaferonta ta arthra kai oles oi anartiseis sxetika me to theatro kai ta theatrika ergastiria! Mpravo!Synexiste tin kali douleia!

Spark D' Ark είπε...

eyxaristw:)