Τρίτη, Ιουνίου 17, 2008

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΜΟΤΕΧΝΟΥΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
Ένας διαγωνισμός για τους πιο προχωρημένους : το βιβλίο της κας Πόλυς Μηλιώρη «Δημιουργική Γραφή για μελλοντικούς Ομότεχνους» περιλαμβάνει 80 ασκήσεις που περιμένουν τις δικές σας απαντήσεις. Κάθε συμμετέχων θα λάβει προσωπική αξιολόγηση από τη συγγραφέα, καθώς επίσης και πρόσκληση για τυχόν συναντήσεις δημιουργικής γραφής, στις οποίες θα λάβουν μέρος όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στις μέχρι τώρα «Προσκλήσεις Δημιουργικής Γραφής» και στο διαγωνισμό, καθώς και η ίδια.
Απαντήστε, λοιπόν, στις ασκήσεις του βιβλίου «Δημιουργική Γραφή για μελλοντικούς Ομότεχνους» και αποστείλετε τη συμμετοχή σας στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στη διεύθυνση :
Τατοΐου 121 & Σπ. Μερκούρη 1
144 52 , Μεταμόρφωση Αττικής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΜΟΤΕΧΝΟΥΣ
CREATIVE WRITING FOR FUTURE COLLEAGUES

ΠΟΛΥ ΜΗΛΙΩΡΗ


Ένα σημαντικό και συστηματικό βοήθημα για όσους θέλουν να γίνουν συγγραφείς γεμάτο πληροφορίες, συμβουλές, και τεχνάσματα γραφής, από τη συγγραφέα περισσοτέρων από 20 βιβλίων και θεωρητικό λογοτεχνίας Πόλυ Μηλιώρη. Η συγγραφέας διδάσκει από το 1994 σε σεμινάρια και ιδιαίτερα μαθήματα δημιουργικής γραφής. Ένα κατατοπιστικό και αναμφισβήτητα απαραίτητο βοήθημα για όσους επιθυμούν να κατακτήσουν τον χώρο της συγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: