Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Εφημεριδας
Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 11:39 μμ | χωρίς σχόλια
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός
29 Ιούλ 2008, στις 02:01 PM

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: «Μενεξέδες, εφήμερη ομορφιά» προκηρύσσουν η εφημερίδα «Κηφισιά» και η 1η Λέσχη Ανάγνωσης Κηφισιάς.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν ποιήματα ή διηγήματα, δακτυλογραφημένα σε τρία αντίτυπα, στη διεύθυνση της εφημερίδας, Λεωφ. Κηφισίας 265, Κηφισιά, 145 61, με την ένδειξη «Για το Λογοτεχνικό Διαγωνισμό», χωρίς διεύθυνση αποστολέα. Μέσα στο φάκελο πρέπει να εσωκλείεται άλλος φάκελος με στοιχεία του διαγωνιζόμενου. Τα κείμενα θα υπογράφονται με ψευδώνυμο και θα κριθούν από τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης.
Συμμετοχές έως 31 Οκτωβρίου 2008. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν έως 31 Δεκεμβρίου 2008. Τα κείμενα που θα διακριθούν θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις εκδόσεις «Κηφισιά» και η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της 55ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς.
Έκταση κειμένων: Διηγήματα: Έως 4 σελίδες, περίπου, 2.500 λέξεις. Ποιήματα: Ελεύθερη.


....
αντιγραφή από το blog http://pray.pblogs.gr/

2 σχόλια:

ria είπε...

μωρή κοίτα να κάνεις καμιά ανάρτηση να δούμε αν θα ζήσει ο καρδιακός και αν θα τα ξαναβρεί με την εξωμήτρια και τι θα πει η άγνωστη με΄χρι στιγμής σύζυγος με την καβαλιμένη επίσημη που παραλίγο να ορίσει και ημερομηνία γάμου(ουφ το έγραψα), και μετά γράφεις για τους διαγωνισμούς!

Spark D' Ark είπε...

μοναδική μου αναγνώστρια (κατά το μοναδική μου αγάπη) έχω να δηλώσω ότι δεν έχω έμπνευση σήμερα και για αυτό είπα να ανεβάσω τίποτα καλύτερο να με δω και μένα στον γούγλη ξανά... αλλά θα το φροντίσω το θεματάκι αφού ξεπετάξω το νέο πρόσωπο της ιστορίας που κάνει την δική του ξεπέτα τώρα και δεν μπορώ να γράφω σόκιν αναρτήσεις (κάνω τη σεμνή σήμερα). όλους θα τους τακτοποιήσω. στην καβαλημένη έδωσα πρωταγωνιστικό ρόλο σε σήριαλ, κάτι θα δώσω και στους άλλους... αν δεν το πάρουν μόνοι τους